«مرکز مردمی نفس» در کاهش سقط راه اندازی شد
«مرکز مردمی نفس» در کاهش سقط راه اندازی شد
راحله عالی جهان کارشناس برنامه مادران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از راه اندازی مرکز مردمی نفس در استان خبر داد.

به گزارش آذرسلام، راحله عالی جهان کارشناس برنامه مادران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به اصحاب رسانه اظهار داشت: در مقایسه با سال‌های گذشته با افزایش سقط جنین مواجهیم.

وی گفت: تا پایان سال گذشته 1700 سقط در استان ثبت شده است و بیش از ۵۰ درصد اینها سقط عمدی است.

 

وی گفت: سقط عمدی بجز نجات جان مادر یا بیماری خطرناک جنین، مشکل شرعی و قانونی دارد.

کارشناس برنامه مادران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: سقط عمدی غیر قانونی به مرگ مادر یا نازایی و عفونت شدید در مادر منجر شده و اضطراب بعد از آن با اختلال اجتماعی همراه است.

 

عالی جهان علت سقط در اردبیل را طبق گفته بررسی کارشناسان، عدم آمادگی روحی جسمانی مادر برشمرد و‌اضافه کرد: مشکلات اقتصادی خانوار و دیگر علل جنبی از شایعترین دلایل سقط بوده و به همین منظور مرکز مردمی نفس در اردبیل دایر شده و در مدت کم کار خود ۶۰فرزند از سقط حتمی نجات یافته و متولد شده است.

انتهای خبر/

  • نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
  • منبع خبر : تولیدی