به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی آذرسلام به نقل از اداره رسانه و روابط عمومی دادگستری استان اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین کثیرلو رئیس کل دادگستری استان در دیدار با معاون حقوقی کمیته امداد کشور با ابراز خرسندی از وجود تعامل، همکاری و هم افزایی مابین مجموعه های قضایی استان و کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: دستگاه قضایی استان همواره آمادگی دارد تا حمایت های قضایی خود از اقدامات قانونی این کمیته و افراد تحت پوشش آن را با تمام توان انجام دهد و در این راستا کمک های قضایی خود را در محاکم از طریق وکلای معاضدتی و ارایه مشاوره های حقوقی رایگان برای نیازمندان و مستمری بگیران این کمیته انجام دهد.
وی با قدردانی از حمایت های کمیته امداد امام خمینی (ره) از افراد نیازمند و قشر مستضعف جامه خاطر نشان کرد: هر چند اقدامات صورت گرفته در برطرف کردن بخشی از مشکلات این افراد مثمر ثمر بوده است ولی مسلماً کافی نیست و باید کارهای بزرگتری در این خصوص از سوی مسئولان انجام گیرد.
رئیس کل دادگستری استان گفت: مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از مهمترین و اصلی ترین ارکان نظام می تواند از طریق تصویب قانون های حمایتی نسبت به ایجاد درآمدهای پایدار برای این افراد نقشی متمایزتر در رفع مشکلات نیازمندان و افراد مستضعف جامعه داشته باشد.
تأکید بر قانونمداری و بهره مندی از فناوری های نوین به منظور تسریع و تسهیل در ارایه خدمات رسانی به جامعه هدف و استفاده مطلوب از ظرفیت فضای مجازی در ارایه آموزش های لازم برای آگاهی دهی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی از دیگر موضوعات مورد اشاره مقام عالی قضایی استان در این نشست بود.
«حسین فتاحی» معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد کشور نیز ضمن ارایه گزارش مختصر از اقدامات انجام گرفته از تعامل و هم افزایی موجود مابین دستگاه قضایی و کمتیه امداد استان و نیز حمایت های قضایی و قانونی دادگستری استان از عملکرد این کمیته قدردانی کرد.
انتهای خبر/
- نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
- منبع خبر : تولیدی




