خروج مرغ کشتار از استان اردبیل قدغن شد
خروج مرغ کشتار از استان اردبیل قدغن شد
تعزیرات حکومتی استان اردبیل با قید فوریت و طی نامه ای خروج مرغ کشتار را قدغن و نظارت بر بازار و ارجاع سریع تخلفات به تعزیرات را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی آذر سلام، سازمان تعزیرات حکومتی استان اردبیل با توجه به پیک سفر نوروزی مسافران و کنترل و نظارت بازار طی نامه ای از متولیان خواست گزارش و پرونده تخلفات را در کمترین زمان ممکن به این سازمان ارجاع دهند.

متن نامه ارسالی بشرح ذیل است:

با توجه به گزارش مردمی مبنی بر قصد برخی از کشتارکن های مرغ اردبیل به عرضه گوشت مرغ به بهای بیش از نرخ مصوب و در اجرای مصوبه های جلسه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اردبیل و دستور مدیریت محترم این اداره کل و در راستای حفظ حقوق عمومی ( مصرف کنندگان ) ، دستور فرمائید فردا روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱/۳ با نظارت مستقیم بازرسین محترم آن سازمان ، گوشت مرغ کلیه کشتارگاه های استان اردبیل به قیمت مصوب ( اعلامی آن سازمان ) بین مصرف کنندگان توزیع گردد. بدیهی است در صورت مشاهده تخلف اقتصادی و صنفی گرانفروشی از سوی واحدهای اقتصادی و صنفی اردبیل ، گزارش تخلف مرتکبین تخلف معنون را جهت اعمال مجازات قانونی اشد مندرج در ماده ۲ قانون تعزیرات حکومتی و ماده ۵۷ قانون نظام صنفی و از طریق سامانه برخط سازمان تعزیرات حکومتی ( سیمبا ) به این اداره کل ارسال نمایند.

قیافی – معاون قضائی و نظارت تعزیرات حکومتی استان اردبیل ۱۴۰۴/۱/۲

رونوشت : جناب آقای آفاقی دادستان محترم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل جهت استحضار.

جناب آقای خلیلی سرپرست محترم معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل جهت استحضار.

جناب آقای رحیمی آذر مدیرکل محترم تعزیرات حکومتی استان اردبیل جهت استحضار.

جناب آقای رمضان پور بازرس قضائی کل محترم اداره کل بازرسی استان اردبیل جهت استحضار.

جناب آقای قلندری سرپرست محترم فرمانداری اردبیل جهت استحضار.

جناب آقای سرهنگ براتی ریاست محترم پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اردبیل جهت آگاهی و صدور دستور فوری جلوگیری از خروج مرغ زنده و گوشت مرغ فاقد مجوز حمل دامپزشکی اردبیل از استان اردبیل ، توقیف خودروهای حامل کالای اساسی فوق و معرفی مرتکبین تخلف اقتصادی عرضه خارج از شبکه آن به این اداره کل.

جناب آقای ایرانی مدیرکل محترم صمت استان اردبیل جهت استحضار و صدور دستور معرفی فوری مرتکبین تخلف اقتصادی و صنفی گرانفروشی کالای اساسی فوق به این اداره کل از طریق سامانه مذکور .

جناب آقای دکتر فیضی مدیرکل محترم دامپزشکی استان اردبیل جهت استحضار.

انتهای خبر/

  • نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
  • منبع خبر : تولیدی