جمهوری آذربایجان اظهارات نسنجیده بابت زنگزور را کنار بگذارد
جمهوری آذربایجان اظهارات نسنجیده بابت زنگزور را کنار بگذارد
صدیف بدری نماینده اردبیل در مجلس و رییس گروه دوستی ایران، آذربایجان به اظهارات نسنجیده درباره زنگزور واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی آذر سلام، صدیف بدری، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی و غیرعملیاتی در اجرایی شدن کریدور زنگزور بودیم که به هیچ وجه طرح این موضوعات شکل اجرایی و عملیاتی به خود نمی‌گیرد و ضروری است تا منافع منطقه‌ای ما در اجرای این پروژه‌ها لحاظ شود.

وی افزود: هرگز زبان تهدید و اجبار راه درست و منطقی برای توسعه منطقه‌ای نیست و همه کشورهای حوزه قفقاز باید به دنبال تأمین منافع مشترک با همراهی و محوریت جمهوری اسلامی ایران باشند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و آذربایجان تصریح کرد: مسیر پایدار و امن قفقاز تنها از محور اصلی ایران می‌گذرد و همه کشورهای منطقه می‌دانند که جز کشورمان ایران، هیچ کشور دیگری نمی‌تواند منافع آنها را در منطقه به شکل امن تأمین کند.

بدری گفت: به هیچ وجه دنبال طرح مسائل حاشیه‌ای در این حوزه نیستیم، ولی بر این باوریم هیچ مسیر ترانزیتی در قفقاز از جمله کریدور زنگزور بدون تأمین منافع خطیر و حساس ایران قابلیت اجرایی نداشته و پایدار نخواهد بود.

انتهای خبر/

  • منبع خبر : بازنشر