به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی آذرسلام ، علی رحیمی آذر مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از نظارت بر موجودی سیب زمینی و جلوگیری از هرگونه اختفا و عدم عرضه این محصول در سطح استان خبر داد.
علی رحیمی آذر گفت: اکیپ مشترکی متشکل از نمایندگان اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۰ و ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۳) از انبارها و سردخانه های نگهداری سیب زمینی در سطح استان بازدید کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل افزود: تمامی دارندگان سیب زمینی موظف به ثبت دقیق میزان موجودی خود در سامانه جامع انبارها هستند. این اقدام به منظور شفافیت بیشتر در بازار و دسترسی آسان تر به اطلاعات مربوط به ذخایر سیب زمینی صورت می گیرد.
رحیمی آذر گفت: تمامی دارندگان سیب زمینی ملزم به عرضه محصولات خود در بازار هستند و هرگونه انبار کردن و عدم عرضه به منظور سودجویی، تخلف محسوب می شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
به گفته رحیمی آذر این اقدامات در راستای تنظیم بازار سیب زمینی و جلوگیری از کمبود یا افزایش بی رویه قیمت ها انجام می شود. گفتنی است، در این بازدیدها هشدارهای لازم به انبارداران داده شده و بر رعایت قوانین تاکید شده است.
انتهای خبر/
- نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
- منبع خبر : تولیدی




