به گزارش آذرسلام، حجت الاسلام حسین نوری رییس دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه و نامزد سابق انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه اردبیل بین الصلاتین نماز مغرب و عشائ در باره شهادت یحیی سنوار اظهار داشت: استکبار و صهیونیست جنایتکار هر آنچه توان داشت بکار برد تا فلسطین فراموش شود،اما به تغییر آیه شریفه قرآن يَا يَحْيَىٰ خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍ ۖ وَآتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا (چون زکریا ذکر تسبیح و نماز کرد ما به او یحیی را عطا کردیم و چون سه ساله شد به وی خطاب کردیم که) ای یحیی، تو کتاب آسمانی ما را به قوت (نبوت) فراگیر، و به او در همان سن کودکی مقام نبوت بخشیدیم.
یحیی سنوار کودکی خود را در اردوگاه بی سرپرست کودکان سپری کرد و در 19 سالگی به 23سال زندان اسرائیل محکوم شد.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهید سنوار رمان نویس بود و به زبان عبری و ترجمه کتب آن مسلط بود و توانست در اوج غربت فلسطین با عملیات 7اکتبر سال گذشته ضربات مهلکی به پیکر صهیونیستها فرود آورد در حالی که موساد،شین بت و ارتش و یگان های جاسوسی ادعای برتری داشتند.
خطیب و سخنران اردبیل، با اشاره به سرنوشت حضرت یحیی .ع. که سر بریده آن نبی را به زنان زناکار و فاحشه پیشکش کردند خاطر نشان ساخت: امروز هم یحیی سنوار با رشادت و شجاعت بی نظیر در میدان نبرد در حال مبارزه شهید شد و پیکر مطهرش به اسراییل برده شد و بر آن جشن گرفتند!.
حجت الاسلام نوری در ادامه شهادت فرماندهان جنبش های مقاومت از جمله فرزندان هنیه، شهید سیدحسن نصرالله و رهبران و فرماندهان مقاومت و در نهایت سنوار را رسوا کننده دروغ نتانیاهو در حملات وحشیانه به چادر نشین ها و مراکز درمانی و ممنوعه به بهانه مخفیگاه فرماندهان مقاومت برشمرد و ادامه داد: دنیا به حقانیت فلسطین در عین حال به مظلومیت آنان پی برده و اکنون پی برده اند که حمله به کودکان توجیه دفاعی و نظامی نداشته است.
نوری بیداری ملت جهان را ثمره عملیات شهید سعید سنوار دانست و گفت: مسیر مبارزه و مقاومت با قدرت و مدد الهی پیش خواهد رفت و این وعده خداوند است که مسلمانان را در شماتت دشمن قرار ندهد.
وی در پایان پیش بینی کرد: سنوارها و نصرالله های زیادی هستند که جای آنان را پر و راهشان را ادامه خواهد داد.
انتهای خبر/
- نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
- منبع خبر : تولیدی




