به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی آذر سلام، به منظور بررسی عملیات اجرایی ساختمان شورای حل اختلاف مرکز استان، خدادادی معاون قضایی، مالی، عمرانی و پشتیبانی دادگستری کل استان به همراه آفاقی دادستان عمومی وانقلاب اردبیل، بدری نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، شایقی رئیس سازمان برنامه بودجه استان و فرزاد قلندری از پروژه ساختمان شورای حل اختلاف مرکز استان اردبیل بازدید نمودند.
خدادادی در این بازدید اظهار داشت: طرح احداث ساختمان شورای حل اختلاف استان در سال ۱۳۹۰ مصوب شده است که به دلیل برخی از موضوعات و مشکلات این پروژه تا سه سال قبل فقط ۱۵ درصد پیشرفت داشت ولی بنا به پیگیری های انجام گرفته به ویژه تأکیدات رئیس کل محترم دادگستری استان و همکاری و هماهنگی های مسئولین متولی امر این پروژه هم اکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است که امید با اهتمام مسئولان این پروژه در سال آینده به بهره برداری رسیده و با بهره برداری از این پروژه روند خدمات دهی قضایی درشهرستان تسهیل خواهد شد.
فرزاد قلندری فرماندار اردبیل نیز گفت: قرار شد از اعتبارات ملی، شهرستان و منابع نمایندگان اعتبارات به این پروژه اختصاص یابد تا عملیات اجرایی این پروژه شتاب گیرد.
انتهای خبر/
- نویسنده : سیدمهدی قدیرزاده
- منبع خبر : تولیدی




